Vught - Inbraak bij restaurant aan de Helvoirtseweg

In de nacht van 12 op 13 november breken twee mannen in bij het Vughtse restaurant In ’t Groene Woud. Wie herkent hen?

Update Er zijn veel reacties binnengekomen over de auto waar de twee mannen rijden, bedankt hiervoor! De politie hoort graag nog meer over deze daders.

Heeft u informatie die misschien kan helpen bij het oplossen? Geef uw tip rechtstreeks door aan de rechercheurs van deze zaak!

Twee mannen Bekijk groot formaat
Twee mannen

Op bewakingsbeelden is te zien dat kort na 00.30 uur twee mannen verschijnen bij het restaurant aan de Helvoirtseweg. Een draagt donkere kleding aan en de ander een meer opvallende sportoutfit. Beiden hebben een capuchon op.

Kassa Bekijk groot formaat
Kassa

Ze weten binnen te komen nadat ze een steen door een glazen deur van de nooduitgang gooien. De mannen lijken precies te weten waar ze voor komen: de kassa. Die halen ze niet leeg, maar nemen ze in z’n geheel mee.

Wie (her)kent de inbrekers?

Auto Bekijk groot formaat
Auto

Kort nadat de inbrekers bij het restaurant weg lopen, rijdt een donkerkleurige auto voor het pand langs in de richting van de N65.

Bekijk groot formaat

Vermoedelijk vluchtten de daders met die auto, maar anders kan het om een getuige gaan. Was u het die daar reed, meld het s.v.p.

Wie heeft iets gezien in de omgeving van de Helvoirtseweg en/of de N65  in Vught, tussen 00.30 en 00.45 uur die nacht van zondag 12 op maandag 13 november?

© AVROTROS / Landelijke Eenheid