Den Haag - Lichaam 91-jarige vrouw aangetroffen in portiekwoning

Het lichaam van een 91-jarige vrouw is woensdagochtend 8 mei levenloos aangetroffen in een appartement aan de Erasmusweg. De politie gaat uit van een misdrijf en is daarom een uitgebreid onderzoek gestart.

Update Tot nu toe twee tips. Uw hulp is hard nodig. Heeft u informatie? Geef het door aan de politie.

Er is een Team Grootschalig Opsporing (TGO) samengesteld, bestaande uit rechercheurs met diverse disciplines. Rechercheurs deden eerder al een buurtonderzoek in de omgeving, maar zijn nog steeds op zoek naar getuigen. 

Portiekwoning Erasmusweg Bekijk groot formaat
Portiekwoning Erasmusweg

Het levenloze lichaam van de vrouw werd gevonden in een portiekwoning aan de Erasmusweg, tussen de Leyweg en de Ruinerwoldstraat in. Het is ook mogelijk dat er op 7 mei al iets is gebeurd.

Was u rond 7 of 8 mei in de omgeving van de Erasmusweg en is u iets opgevallen? Ook als u vermoedt wat er is gebeurd met de vrouw: geef uw tip door aan de politie. Ieder klein detail is van groot belang.

Sieraden Bekijk groot formaat
Sieraden

Het 91-jarige slachtoffer droeg diverse gouden sieraden die zijn verdwenen. Onder andere een soortgelijke schakel-armband zoals op deze foto.

Bekijk groot formaat

Een aantal gouden kettingen.

Bekijk groot formaat

En diverse armbanden.

Bekijk groot formaat

Herkent u deze sieraden of weet u waar deze mogelijk sinds 7 mei te koop zijn aangeboden? Geef het door aan de politie.

Wie weet wat er is gebeurd met de 91-jarige vrouw?

Wie heeft er iets opvallends gezien rond dinsdag 7 mei of woensdagochtend 8 mei in de omgeving van de Erasmusweg in Den Haag?

© AVROTROS / Landelijke Eenheid