Den Haag - Moord aan de Sylvain Poonsstraat

Slachtoffer (39) van dichtbij doodgeschoten

Afspelen Moord aan de Sylvain Poonsstraat

Op maandagavond 17 april 2017 werd in Den Haag de 39-jarige Farid doodgeschoten. Hij zat op dat moment in zijn auto, een zwarte Citroën C3, die geparkeerd stond aan de Sylvain Poonsstraat.

Wie weet waarom Farid daar op die maandagavond in zijn auto zat? Weet u wellicht of en met wie hij een afspraak had?

Stationwagen

Getuigen hoorden schoten, iets na 23.00 uur, en zagen dat Farid in zijn auto werd beschoten vanuit een grijze stationwagen. Hij overleed ter plekke aan zijn verwondingen. Het is onbekend waarom het slachtoffer, een inwoner van Houten, op dat moment op die parkeerplaats was.

Wie heeft op 17 april 2017 rond 23.00 een grijze stationwagen gezien op of in de buurt van de Sylvain Poonsstraat? Heeft u de inzittende(n) gezien?

Wateringsveld Bekijk groot formaat
Wateringsveld

De politie heeft sporenonderzoek verricht in de omgeving van de parkeerplaats daar in de wijk Wateringsveld. Die is vlak bij onder meer een filiaal van Kentucky Fried Chicken en sportschool Basic Fit.

Wie heeft de zwarte Citroën C3 geparkeerd zien staan? Het kenteken van die auto is 20-PRP-2. Is u in de buurt van de parkeerplaats iets opgevallen?

Getuigen Bekijk groot formaat
Getuigen

Vanaf die plek op de Sylvain Poonsstraat zijn er twee mogelijke vluchtroutes. De ene leidt de stad uit richting de snelweg A4, de andere voert naar de Haagse binnenstad. De politie is op zoek naar getuigen die de grijze stationwagen hebben gezien of wellicht zelfs gefilmd.

Heeft u die avond kort na 23.00 een grijze stationwagen zien rijden in de richting van de A4 of richting de bebouwde kom van Den Haag?

Heeft u beelden, bijvoorbeeld doordat u daar in de buurt woont en een beveiligingscamera heeft, dan kunt u die direct naar de politie uploaden. Gebruikt u daarvoor deze link.

Heeft u informatie over wat zich heeft afgespeeld op 17 april 2017 rond 23.00 uur bij de parkeerplaats aan de Haagse Sylvain Poonsstraat?

© AVROTROS / Landelijke Eenheid