Noordwijk - Man (24) dood gevonden in zee

De politie gaat uit van een misdrijf

Man (24) dood gevonden in zee

Op vrijdag 9 juni 2017 werd in de zee bij Noordwijk het levenloze lichaam gevonden van een man. Zijn identiteit kon pas enkele dagen later worden vastgesteld. De politie gaat ervan uit dat hij door een misdrijf om het leven is gekomen.

Wie heeft een idee over hoe het slachtoffer in het water terecht is gekomen en/of wat daaraan vooraf is gegaan?

Druten

Het slachtoffer werd die vrijdag 9 juni gevonden rond 15.45 uur ter hoogte van de Langevelderslag. Het gaat om een 24-jarige man uit de Gelderse gemeente Druten. Hij is stevig gebouwd, 1.81 meter lang en heeft een donkere huidskleur. Verder heeft hij kortgeknipt zwart kroeshaar en een zwarte baard die langs de kaken smal is, maar op de kin iets voller.

Kleding

Toen de man werd gevonden had hij een zwarte Adidas trainingsbroek aan, met rozerode strepen langs de pijpen, en een donker vest met capuchon. Ook droeg hij rode gympen, type Nike Air Max, en een donker t-shirt met daarop een afbeelding van twee doodshoofden.

Bekijk groot formaat

Om zijn nek droeg de Drutenaar een koptelefoon met microfoon, zoals die op de foto hiernaast, en hij had een oranje nylon rugtasje bij zich van het merk Converse.

Tips

Heeft u informatie over de toedracht van dit misdrijf, meldt u dit dan zo spoedig mogelijk. Dat kan ook anoniem. 

Alle manieren om te tippen vindt u hier.

© AVROTROS / Landelijke Eenheid