Emmeloord - Overval op Jumbo supermarkt aan de Lange Nering

Op woensdagavond 8 november heeft een gewapende overvaller de Jumbo aan de Lange Nering overvallen. Van de overval zijn bewakingsbeelden en van de dader is een signalement.

Update Het is nog steeds niet duidelijk wie deze donkergetinte man is.

Heeft u informatie die misschien kan helpen bij het oplossen? Geef uw tip rechtstreeks door aan de rechercheurs van deze zaak!

Overval Bekijk groot formaat
Overval

Op woensdagavond 8 november 2017 zijn iets voor 20.00 uur maar twee kassa’s open, bemand door twee jonge medewerksters. Rond dat tijdstip komt een gemaskerde man mét wapen binnen en richt het op de caissières. Als het hem niet snel genoeg gaat, loopt hij op de servicebalie af. Daar staat net een medewerkster van 18. Totaal overrompeld en met het vuurwapen op haar borst gericht, opent ze de kassa. Dan is even de huidskleur van de dader te zien. Als die is uitgegrist, probeert hij het nogmaals bij de andere caissières. Maar omdat die net met een klant bezig zijn, druipt hij via de uitgang aan de Noordzijde af. 

Signalement Bekijk groot formaat
Signalement

De overvaller is vermoedelijk rond de 30 jaar oud en ongeveer 1.85 meter lang. Hij heeft een donkere huidskleur en spreekt accentloos Nederlands. Die avond droeg hij onder meer een donkere, gewatteerde jas met capuchon en volgens een van de caissières had hij een rode boxershort aan.

© AVROTROS / Landelijke Eenheid