Oss - Overvallers maken kassalade zonnestudio buit

Bij zonnestudio Suncare aan de Euterpelaan stormden op vrijdag 15 maart twee overvallers binnen. De één dreigde met een groot mes, de ander met een vleesvork.

Update Inmiddels zijn er tien tips binnengekomen over deze overvallers, met name over hun kleding. Meer informatie blijft welkom.

De daders hadden hun best gedaan om onherkenbaar te blijven, maar mogelijk herkent iemand hen toch op de bewakingsbeelden.

Kenmerken Bekijk groot formaat
Kenmerken

Beide mannen zijn tussen 1.70 en 1.75 meter lang en hadden hun gezicht grotendeels bedekt. Ze droegen zwarte gympen, een zwarte trainingsbroek en een zwart jack.

Bekijk groot formaat

De overvaller met de vleesvork had een witte of lichtgrijze capuchon over het hoofd. Volgens het slachtoffer heeft deze man donkere ogen.

Bekijk groot formaat

Opvallend aan de tweede dader, degene met het mes, is het nummer ‘18’ op zijn rechter broekspijp. Hopelijk weet iemand het merk van die broek of mogelijk bij welke sportclub die hoort.

Wie weet wie de overvallers zijn?

Kassalade

Het duo is die avond rond 21.00 uur maar 30 seconden binnen geweest, maar wisten in die tijd de kassalade buit te maken. Die stopten ze in een plastic tas van Albert Heijn, waarna ze buiten de Euterpelaan overstaken en de Componistenbuurt in renden.

© AVROTROS / Landelijke Eenheid