Beloning € 20.000,- (twintigduizend euro)

Amsterdam - Patrick van Dillenburg (38) sinds 2002 spoorloos, verdachte aangehouden

Op dinsdag 26 februari is een 49-jarige man aangehouden voor betrokkenheid bij de vermissing en waarschijnlijk de dood van Patrick van Dillenburg (38).

Update Bedankt voor de drie waardevolle reacties op deze zaak. De rechercheurs zijn ermee aan de slag.

Sinds 2 januari 2002 is het onduidelijk waar Patrick van Dillenburg is gebleven.

Het rechercheteam denkt dat Patrick niet meer in leven is, maar hoopt dat mensen meer informatie hebben rond zijn verdwijning. Patricks lichaam is nooit gevonden.

Slachtoffer van drugsconflict Bekijk groot formaat
Slachtoffer van drugsconflict

Doordat Patrick wel vaker voor langere tijd wegbleef, werd zijn vermissing pas later gemeld aan de politie. Het rechercheteam ging er daarom ook enige tijd vanuit dat hij vrijwillig was verdwenen.

Bekijk groot formaat

Pas later kwam naar voren dat Patrick vermoedelijk het slachtoffer is geworden van een drugsconflict.

Familie in onzekerheid

Op de avond van zijn verdwijning was Patrick thuis bij zijn vriendin. Nadat hij een telefoontje kreeg, waarbij hij Surinaams sprak, verliet Patrick de woning aan de Willemstraat in Amsterdam. Sindsdien ontbreekt van hem ieder spoor.

Bekijk groot formaat

De familie van Patrick zit al jaren in onwetendheid rond zijn verdwijning. Heeft u informatie, neem contact op met de politie. Dit kan ook anoniem via ‘M’: 0800-7000.

Problemen

Er moeten mensen zijn die weten met wie Van Dillenburg destijds problemen had. Heeft u hier informatie over? Deel het met de politie. Dit kan ook vertrouwelijk via Team Nationale Inlichtingen.

Wie heeft er meer informatie rond de vermissing van Patrick van Dillenburg in 2002?

Beloning 20.000 euro

De politie gaat uit van een misdrijf en wil de personen vinden die verantwoordelijk zijn voor Patricks verdwijning. Ook is het van groot belang dat het lichaam van het slachtoffer wordt gevonden. Daarom heeft de Hoofdofficier van Justitie in Amsterdam een beloning van 20.000 euro uitgeloofd voor de tip die deze zaak oplost.

© AVROTROS / Landelijke Eenheid