Bergen op Zoom - Verdachte in groot drugsonderzoek gezocht

Bewoners van de Beukstraat in Bergen op Zoom kampten met stankoverlast uit een van de aangrenzende woningen. Maar als de politie op donderdag 25 januari rond 13.10 uur een kijkje wil nemen in de woning, gaat een van de aanwezigen ervandoor. De bewoner is aangehouden.

Update De politie heeft vijf tips binnengekregen, maar nog geen gouden tip. Heeft u informatie over deze zaak? Laat het de politie weten!

Heeft u informatie die misschien kan helpen bij het oplossen? Geef uw tip rechtstreeks door aan de rechercheurs van deze zaak!

Bekijk groot formaat

De vluchtende man springt direct vanaf de eerste verdieping via het raam de woning uit en zet het op een rennen.

Drugsproductie Bekijk groot formaat
Drugsproductie

Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij drugsproductie, want in de woning worden grondstoffen voor synthetische drugs aangetroffen. Deze middelen zijn door de politie in beslag genomen.

Wie heeft informatie over mogelijke drugsproductie aan de Beukstraat in Bergen op Zoom?

Vluchtauto: Renault Twingo Bekijk groot formaat
Vluchtauto: Renault Twingo

De verdachte is de straat uit gevlucht, richting de Wouwsestraatweg. Daar is hij opgepikt door een zilvergrijze Renault Twingo; vermoedelijk het model dat tussen 2008 en 2014 werd gemaakt.

Bekijk groot formaat

Ook naar de bestuurder van de Twingo is de politie nog op zoek. Meld het a.u.b. als u weet wie hij is.

Wie weet wie de bestuurder is van de zilvergrijze Renault Twingo?

Signalement Bekijk groot formaat
Signalement

De rennende man is licht getint en heeft vrij lang, zwart haar. Hij droeg op het moment van zijn vlucht een donkerblauw trainingspak met een rode streep.

Wie herkent de man die, donderdag 25 januari rond 13.10 uur, in de zilvergrijze Renault Twingo stapte op de Wouwsestraatweg in Bergen op Zoom?

© AVROTROS / Landelijke Eenheid