Almere - Vermissing Michael Klijn (34)

Er zijn grote zorgen over het lot van de 34-jarge Michael Klijn uit Almere. Hij wordt sinds maandag 18 december 2017 vermist.

Update Ondanks 8 tips geen spoor van de timmerman, ook zijn Volkswagen Transporter is nog niet terecht. Meer informatie over Michael Klijn is dus zeer welkom.

Afspelen Vermissing Michael Klijn (34)

Heeft u informatie die misschien kan helpen bij het oplossen? Geef uw tip dan hier rechtstreeks door aan de rechercheurs van deze zaak!

Voor het laatst gezien Bekijk groot formaat
Voor het laatst gezien

Michael werkt als timmerman is voor het laatst gezien op maandag 18 december begin van de middag op het industriegebied aan de Hefbrugweg in Almere. Daar kwam hij vaker voor zijn werk. Zijn telefoon staat uit, en ook zijn donkergrijze Volkswagen Transporter met kenteken VL-857-R is sindsdien niet gezien.

Michael Klijn Bekijk groot formaat
Michael Klijn

Michael Klijn is 34 jaar. Hij is een forse grote man van 1.90 meter lang. Hij heeft tatoeages over zijn hele lichaam, ook op zichtbare plekken zoals in zijn hals en op zijn handen. Ook heeft hij een gouden tand.

Kleding Michael Bekijk groot formaat
Kleding Michael

Op 18 december droeg hij een zwart shirt met ritsen van het merk My Brand. Een grijze spijkerbroek van Dsqueared2, zwarte Philipp Plein-schoenen in maat 45 en een zwart-oranje Audemars Piguet horloge.

Anonieme tip Bekijk groot formaat
Anonieme tip

Onlangs is er een anonieme tip binnengekomen dat Michael mogelijk verdwenen is door toedoen van criminelen. De politie wil dus ook graag informatie over met wie hij om ging. Hij huurde sinds kort een kamer op het Zaagvisplantsoen in Almere. 

© AVROTROS / Landelijke Eenheid