Utrecht - Verzoek om beeldmateriaal Centraal Station en Hoog Catharijne

In het kader van een onderzoek naar de dood van een persoon, is de politie op zoek naar specifieke video’s en foto’s van 20 april 2016.

Update Niet alleen hebben sommigen van u foto’s en video’s opgestuurd, u kwam ook met nuttige suggesties waar de politie nog meer beeldmateriaal zou kunnen vinden. Hartelijk dank hiervoor. Meer beelden zijn nog erg welkom.

Heeft u foto's of video's gemaakt op woensdag 20 april 2016 in Utrecht, op het Centraal Station of in Hoog Catharijne? Upload ze naar de politie.

Speciaal verzoek

Het onderzoeksteam is gericht op zoek naar foto’s en video’s die gemaakt zijn op 20 april 2016 in Utrecht op het Centraal Station of in winkelcentrum Hoog Catharijne.

Foto’s en video’s Bekijk groot formaat
Foto’s en video’s

Voor dit onderzoek is het van belang dat er in kaart wordt gebracht wie er op 20 april 2016 in deze omgeving zijn geweest. Alle foto’s en video’s kunnen daarbij helpen: selfies en groepsfoto’s, maar ook video’s en foto’s van de omgeving.

Specifieke interesse

De politie is alleen geïnteresseerd in de mensen die toevallig op zo’n foto of video staan, niet in wie het beeldmateriaal heeft gemaakt. Als blijkt dat het beeldmateriaal geen interessante informatie bevat, wordt het niet bewaard.

Zoeken op datum of locatie Bekijk groot formaat
Zoeken op datum of locatie

In een kort filmpje leggen wij u uit hoe u, indien u een iPhone gebruikt, eenvoudig kunt achterhalen wanneer en waar uw beelden zijn gemaakt.

Geheugensteuntjes

20 april 2016 speelde FC Utrecht een thuiswedstrijd tegen De Graafschap. Deze wedstrijd verloor de thuisclub met 0-2. Verder was er een congres in de Jaarbeurs: ‘Overheid 360º’. In Tivoli Vredenburg werd de ‘Dag van de jonge Jury’ gehouden en was er een concert van Anastasia.

Beschikt u over foto’s of video’s van 20 april 2016 van het Centraal Station of winkelcentrum Hoog Catharijne in Utrecht?

Uploaden van uw materiaal Bekijk groot formaat
Uploaden van uw materiaal

U kunt uw foto’s en/of video’s rechtstreeks naar de politie uploaden via het online tipformulier.

© AVROTROS / Landelijke Eenheid