Opsporing Verzocht Preloader
alert

URGENT POLITIEBERICHT: TBS'er Mouloud Mezlay uit Enschede is voortvluchtig. Hij onttrok zich tijdens verlof aan zijn begeleiding. De 33-jarige Mezlay is voor het laatst gezien op 7 februari in de buurt van het Sterrebos in Groningen. Hij heeft dringend medicatie nodig in verband met mogelijk psychotisch gedrag. Klik hier voor meer informatie en een andere foto. Ziet u Mezlay, bel dan direct 112.

double-arrow

Quincley Poppen - overval met fatale afloop

Opsporing Verzocht Preloader
Beloning 10.000 ANG

Op 9 mei 2013 pleegden twee mannen een overval op minimarket Hua Jiant aan de Caracasbaaiweg in Willemstad, Curaçao. Tijdens die overval schoot één van hen de winkeleigenaar dood. De politie vermoedt dat de schutter Quincley Poppen is. Hij staat sinds 20 februari 2018 op de Nationale Opsporingslijst.

Nog voor Quincley kon worden aangehouden is hij halsoverkop naar Sint Maarten gevlucht. Hij heeft daarna nog een keer telefonisch contact gehad met zijn familie vanaf de eilanden Saint Kitts and Nevis, maar sindsdien ontbreekt ieder spoor. Inmiddels houdt de politie er rekening mee dat Quincley Emanuel Poppen misschien wel in Nederland verblijft. 

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Quincley Emanuel Poppen

Quincley Emanuel Poppen is nu 26 jaar oud. De foto's op deze pagina zijn van een aantal jaren geleden, inmiddels ziet Poppen er dus iets ouder uit. Hij heeft gaatjes in beide oren, een gaaf gebit en een tatoeage op zijn rechterhand: 3 puntjes. Hij spreekt zowel Papiaments als Nederlands.

Nationale Opsporingslijst

Quincley staat vanaf nu op de Nationale Opsporingslijst. Er is een beloning uitgeloofd van 10 duizend Antilliaanse guldens, omgerekend zo’n 4500 euro, voor de tip die leidt tot de oplossing van de zaak. Hij is nu dus al vijf jaar spoorloos en mogelijk maakt hij tegenwoordig gebruik van een andere identiteit. De politie hoopt dat iemand weet waar hij op dit moment verblijft. 

Help de politie

Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar