Afperser stuurt brieven uit naam van ‘Skysence Trading’

Beloning € 15.000

Er is een nieuw spoor in het onderzoek rond de verstuurde dreigbrieven. De afzender zet op zijn meest recente enveloppen een fictieve afzender: ‘Skysence Trading’.

update
teaser-date

03-03-2020 20:24

Er zijn 100 nieuwe tips binnengekomen bij het onderzoeksteam. Bedankt, ze zijn ermee aan de slag!

Niet bestaand bedrijf

Skysence Trading is een niet bestaand bedrijf, maar wordt op de enveloppe afgedrukt in combinatie met een bestaand adres in Den Haag. De politie deelt deze gegevens niet om de privacy van degene op dat adres te beschermen.

Er zijn bestaande bedrijven met het woord ‘Skysence’ in hun naam, maar Skysence Trading bestaat niet. De politie komt graag in contact met mensen die meer weten over het fictieve bedrijf ‘Skysence Trading’.

Skysence Trading Preloader
Skysence Trading Preloader

Skysence Trading

  • In staat om zulke brieven te maken
  • Verstand van Bitcoins
  • Mogelijk conflict met andere bedrijven

Afpersingsbrieven

Verschillende bedrijven hebben sinds eind 2019 dreigbrieven ontvangen. In februari 2020 doken daadwerkelijk brieven met een snel ontvlambare stof op. Enkele kwamen tot ontvlamming, gelukkig raakte daarbij niemand gewond. Lees meer in het gehele dossier over de dreigbrieven.

Bijna 200 tips

Sinds de uitzending van 18 februari 2020 heeft de politie tegen de 200 tips ontvangen, hierbij werden ook namen genoemd. Het onderzoeksteam is erg blij met deze informatie, bedankt! Inmiddels zijn er genoeg tips ontvangen over het zakje waar de snel ontvlambare stof in werd gestopt. Daarover hoeft u niet meer te bellen, andere informatie blijft welkom!

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34
Tippen vanuit het buitenland (lokaal tarief): +3179 - 3459800

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar