Gewapende overval op Kruidvat-filiaal

Aan het Boreelplein in Deventer werd eind november een Kruidvat-filiaal overvallen. De dader wist wat geld uit de kassa buit te maken, voordat hij door een medewerker naar buiten werd gejaagd.

Op maandag 29 november 2021 kwam de overvaller rond 18.15 uur de winkel binnen. Hij haalde een langwerpig wapen tevoorschijn en bedreigde daarmee een 19-jarige medewerkster. De man sprak Nederlands met een buitenlands accent.

update
teaser-date

15-02-2022 20:46

De twee tips die sinds de uitzending binnenkwamen, hebben de zaak nog niet opgelost. Weet of vermoedt u wie de overvaller kan zijn, meld dat dan alstublieft alsnog. 

Vastgeplakt mondmasker

Kijkt u goed naar de beelden en meld het alstublieft als u weet of vermoedt wie de dader kan zijn. Hij droeg een grijsgroene joggingbroek en een zwart jack met capuchon.
Met het mondmasker dat de man droeg, was volgens het slachtoffer iets geks aan de hand. Het leek vastgeplakt te zitten met plakkers of pleisters; mogelijk zegt dit detail iemand iets.

Winkel uit gejaagd

Nadat hij een greep uit de kassalade had gedaan, leek de overvaller nog om zich heen te kijken of er meer te halen viel. Vrijwel direct liet hij zich afschrikken door de collega’s van het slachtoffer, van wie één hem de winkel uit wist te jagen.
Getuigen hebben de man nog zien rennen richting Hogeschool Saxion aan de Handelskade. Heeft u hem ook gezien en weet u welke kant hij verder op gevlucht is, neem alstublieft contact op.

Help de politie

Wie is de overvaller?

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar