Gewapende woningoverval aan de Lage Heiweg

Een 72-jarige man wordt op vrijdagavond 16 juni in zijn huis aan de Lage Heiweg in het Brabantse Vianen overvallen. De dader heeft een pistool en gaat er vandoor met de inhoud van de portemonnee van het slachtoffer vandoor: slechts 60 euro.

Heeft u informatie die misschien kan helpen bij het oplossen? Geef uw tip dan hier rechtstreeks door aan de rechercheurs van deze zaak!

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Vianen

Het Brabantse dorp Vianen ligt vlakbij Cuijk en is omringd door landbouwgebied. In een klein vrijstaand huis aan de Lage Heiweg woont een 72-jarige man. Hij is gepensioneerd en kijkt die vrijdagavond 16 juni naar de televisie. Rond 21.10 uur ziet hij een schim langs het raam lopen en hoort hij geklop op de deur. Als hij de deur opent, staat hij oog in oog met de overvaller. Die richt een pistool op de borst van de man en eist geld.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Buit van 60 euro

De 72-jarige man probeert nog duidelijk te maken dat hij geen geld in huis heeft, waarop de overvaller zegt dat hij dan zijn portemonnee moet afgeven. De overvaller gaat er met de 60 euro die daarin zat weer vandoor. Dankzij een speurhond is de politie te weten gekomen dat de overvaller vermoedelijk lopend gevlucht is en vanaf het huis eerst rechtsaf is gegaan, dan de weg over en schuin het grasveld over is gegaan.

Overvaller

De overvaller is dus misschien wel bekend daar in de buurt. Het was een man van ongeveer 25 a 30 jaar. Zijn huidskleur is niet gezien, hij was helemaal in het zwart gekleed en droeg ook zwarte handschoenen.

Help de politie

Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar