Jonge overvallers mishandelen en bedreigen bewoner

Op zondag 22 december 2019 kreeg een 63-jarige flatbewoner de schrik van zijn leven. Al woont hij op de vijfde verdieping, er stonden plotseling drie overvallers in zijn slaapkamer. De mannen waren op zoek naar geld.

update
teaser-date

25-02-2020 21:05

Inmiddels zijn er 4 reacties binnengekomen, bedankt! 


In de toegangshal van de flat, aan de Burgemeester van Duyvendijklaan in Leidschendam, hebben camera’s de verdachten vastgelegd.

Jonge daders

Alle drie de mannen zijn blank of lichtgetint en hebben een slanke tot normale bouw. Eén van hen is duidelijk kleiner dan de andere twee. Volgens het slachtoffer ging het om nog jonge jongens van mogelijk rond 18 jaar oud.

Geen geld in huis

Burg. van Duyvendijklaan Preloader
Burg. van Duyvendijklaan
Burg. van Duyvendijklaan Preloader

De overvallers wilden geld, maar dat had de bewoner niet in huis. Twee van de drie mannen mishandelden de 63-jarige man en bedreigden hem met een vuurwapen, terwijl de derde dader de woning doorzocht.
Na ongeveer vijf minuten gingen ze ervandoor met de telefoon van het salchtoffer, een aantal sieraden van zijn dochter, een slof Marlboro-sigaretten en de sleutels van een Opel Corsa.

Link met Amsterdam-Osdorp

De telefoon die het drietal meenam, een Samsung Galaxy S8, is tussen 25 en 30 december in gebruik geweest in Amsterdam-Osdorp. Mogelijk hebben de daders een link met die plaats.

Help de politie

  • Wie weet of vermoedt wie de overvallers zijn?
  • Wie heeft gezien waar de daders heen zijn gevlucht?

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000

ONLINE TIP DOORGEVEN

Steun het slachtoffer

Via onderstaande link kunt u de 63-jarige man een bericht sturen.

Stuur een sterktewens

Kijk ook eens naar