Stand van zaken in onderzoek dood Rishi Rampadarath

Beloning € 30.000

Op donderdagochtend 20 april 2023 werd, dicht bij zijn ouderlijk huis, de 37-jarige Rishi Rampadarath onder vuur genomen aan de Stelhout in Houten. Hij overleed kort erna aan zijn verwondingen. De politie doet nogmaals een beroep op u om ieder detail te delen dat u weet of vermoedt over de toedracht van Rishi’s dood.

Geluidsfragment

Een bewakingscamera met microfoon heeft opgenomen dat Rishi rond 05.20 uur werd aangesproken door een nog onbekende man. Vervolgens werd er meermaals geschoten, zoals iets verderop Rishi’s ouders hebben kunnen horen.
Zowel specialisten van de politie als verschillende behulpzame burgers hebben geprobeerd de opname te verbeteren. In het video-item bovenaan deze pagina zijn twee versies te beluisteren. Neem alstublieft contact op als u een idee heeft wiens stem erop te horen is en waar de politie die persoon zou kunnen vinden.

Bloemen op de plek waar Rishi werd neergeschoten Preloader
Bloemen op de plek waar Rishi werd neergeschoten
Bloemen op de plek waar Rishi werd neergeschoten Preloader

Twee specifieke personen

U heeft naar aanleiding van onze eerdere uitzendingen al ontzettend goed meegedacht en de meeste van de opgeroepen getuigen hebben zich sindsdien gemeld. Met twee specifieke personen zou de politie echter nog heel graag in contact komen. Het gaat om de man van wie al eerder een compositetekening is getoond en om een mogelijke getuige die rond 02.00 uur die nacht op eenm brommer over het Langshout reed daar in Houten.
De betreffende tekening en camerabeelden kunt u terugzien in ons eerdere artikel:

Vertel wat u weet

Gaandeweg het politieonderzoek is gebleken dat Rishi Rampadarath actief was in het drugscircuit. Het is mogelijk dat daarin een link ligt naar wat het slachtoffer op 20 april overkwam, maar de politie houdt vooralsnog alle mogelijke scenario’s open.

De beloning voor de tip die dit onderzoek oplost, is onlangs verhoogd naar 30.000 euro. Ook als u uw informatie vertrouwelijk doorgeeft via het Team Bijzondere Getuigen kunt u daarop aanspraak maken. Hoe dat precies in zijn werk gaat, ziet u in de video hieronder.

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar