Babbeltruc bij vrouw (99) in zorginstelling om de hoek van winkelcentrum Piazza Center

Opsporing Verzocht Preloader

Voor de truc gebruiken ze een bosje bloemen die ze kort daarvoor in de supermarkt kochten.

update

5 tips, dat is al mooi. Wie herkent deze daders van een babbeltruc?

Op vrijdagochtend 20 september 2013 koopt een stel bij een supermarkt in het Piazza Center in Gorinchem een bosje bloemen. Met die bloemen zal de vrouw even later binnenwandelen bij een zorginstelling om de hoek van het winkelcentrum. Zij belt aan bij een bewoonster (99) en steelt met een babbeltruc haar sieraden.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Bloemen

De vrouw zegt in gebrekkig Nederlands dat ze een bosje bloemen heeft voor de buurvrouw, maar omdat die niet thuis is, wil ze de bloemen graag bij haar afgeven. Zonder op antwoord te wachten loopt de vrouw naar binnen en vraagt om een vaas.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Diefstal

De dame is zo overrompeld dat ze de vrouw laat zien waar de vazen staan. Nadat ze het bosje in het water heeft gezet, vertrekt de vrouw weer en geeft haar drie zoenen. Niet lang na haar vertrek ontdekt de bejaarde dame dat haar gouden armband van haar pols is verdwenen en ook haar gouden ketting ligt niet meer op de eettafel.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie is er op vrijdagochtend 20 september 2013 getuige geweest van de babbeltruc bij een vrouw (99) in een zorginstelling om de hoek van winkelcentrum Piazza Center in Gorinchem?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie (her)kent aan de hand van de bewakingsbeelden de verdachten?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie is er mogelijk ook slachtoffer geweest van deze verdachten?

Kijk ook eens naar