Man met bol gezicht overvalt toko Vondelsingel

Een gezette man in trainingspak bedreigt op 20 juni 2017 een medewerkster van toko Thanh Hùng met een vuurwapen. Hij dwingt haar het geld uit de kassa af te geven.

Heeft u informatie die misschien kan helpen bij het oplossen? Geef uw tip rechtstreeks door aan de rechercheurs van deze zaak!

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Het is net na 09.30 uur die dinsdag wanneer de overvaller de winkel binnenkomt. Hij gedraagt zich aanvankelijk als een gewone klant. De man pakt een blikje fris uit de koeling en lijkt dat bij de kassa te willen afrekenen.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Dreiging met vuurwapen

Plotseling haalt hij een vuurwapen uit zijn tas en richt dat op de medewerkster. Hij eist dat zij de kassalade opent. De vrouw probeert nog een collega om hulp te roepen, maar de overvaller bijt haar toe dat hij zal schieten als zij niet haar mond houdt.

De man graait de kassalade leeg en stopt het geld in een plastic tas die hij zelf heeft meegebracht.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Dan rent hij naar buiten, waar hij verdwijnt in dezelfde richting als waar hij vandaan was gekomen: het pad tussen de achtertuinen van de huizen aan de Tollensstraat en de Vondelsingel.

Signalement

Volgens het slachtoffer had de donkergetinte overvaller een heel bol gezicht en een gezet postuur. Hij droeg een zwart Nike trainingspak met witte banen van schouder tot ellenboog en van heup tot knie. Links op de borst stond een logo, mogelijk van een voetbalclub. Ook had hij zwarte gympen aan met vrij dikke zolen.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

De man had een zonnebril en een donkergrijze pet op en droeg een grijze tas op heuphoogte die met een band om zijn schouder hing.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie herkent de overvaller aan de hand van het signalement en/of de bewakingsbeelden?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft de man in het trainingspak gezien die dinsdag 20 juni 2017 in de buurt van de Vondelsingel, de A.M. de Jongstraat of de Tollensstraat in Spijkenisse?

Help de politie

Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar