Overval tankstation mislukt; daders op beeld

Twee overvallers vertrokken met lege handen bij een tankstation langs de snelweg A58, tussen Roosendaal en Etten-Leur. Dat was vooral te danken aan het veiligheidsglas tussen hen en de kassa, dat ze met hamers en een breekijzer niet kapot genoeg wisten te krijgen.

Oók aan de andere kant van dat glas bevond zich de enige aanwezige medewerker. Hij heeft doodsangsten uitgestaan, maar bleef gelukkig ongedeerd.

Kenmerken daders

Kijkt u alstublieft goed naar de camerabeelden hieronder. De overvallers stormden de BP-shop binnen in de nacht van donderdag 22 op vrijdag 23 juni. Beiden hebben een slank postuur, maar de ene is nog wat ieler dan de andere.
Zeker één van de daders heeft een lichte huidskleur en er is in het Nederlands tegen de medewerker geschreeuwd. De dunste dader leek donkerblauwe sportschoenen aan te hebben van het merk Asics.

Getuigenoproep

Het tweetal rende weg in de richting van de parkeerplaats voor vrachtwagens. Het is mogelijk dat ze daar een auto of een ander voertuig hadden klaarstaan. Zo niet, kunnen ze verder zijn gerend naar de Rijksweg-Zuid. Heeft u hen gezien of beschikt u over relevante camerabeelden uit de omgeving, meld dat dan alstublieft.
Op die parkeerplaats bij het tankstation hing die nacht mogelijk, zoals wel vaker daar, een groepje jongeren rond met scooters. Was jij daar en heb je de overvallers gezien? Of heb je meer dan een vermoeden over wie zij kunnen zijn? Laat het alsjeblieft de politie weten; dat mag ook anoniem.

Help de politie

Uw tip doorgeven kan op onderstaande manieren.

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar