Zware mishandeling vrouw (50) in parkeergarage in nieuwbouwwijk het Fort

Vermoedelijk heeft zij één van de daders een gebroken neus geschopt.

update

20 reacties. Er kwamen serieuze tips met namen. De rechercheurs waren daar heel blij mee en de zaak zit in zo’n fase dat we de twee pinnende mannen niet meer herkenbaar laten zien. Wel is informatie over de mishandeling in Waalwijk nog altijd zeer welkom.

Op dinsdagavond 7 januari 2014 komt een bewoonster (50) rond 23.00 uur na haar werk thuis in nieuwbouwwijk het Fort in Waalwijk. Ze rijdt de parkeergarage in onder het appartementencomplex en parkeert haar auto op haar eigen plek. Als de vrouw uitstapt wordt ze aangevallen door twee mannen. Ondanks de mishandeling weet ze één van de daders zo hard te raken dat ze een krakend geluid hoort. Daarop vluchtten de twee.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie is er op dinsdagavond 7 januari 2014 rond 23.00 uur getuige geweest van de zware mishandeling van een bewoonster (50) in de parkeergarage onder het appartementencomplex in de nieuwbouwwijk het Fort in Waalwijk?
Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Vlucht

Even na 23.00 uur zijn de vermoedelijke daders nog gezien op het parkeerterrein bij sportpark NEO, achter het gebouw waar het slachtoffer woont. Als ze een mogelijke getuige zien, doen ze meteen de bivakmutsen over hun hoofd en rennen verder richting een zwarte Volkswagen Golf. Ze stappen in en scheuren weg.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft de zwarte Volkswagen Golf al eerder op de avond in de buurt van het appartementencomplex aan het Fort gezien, of op de parkeerplaats bij de voetbalvelden?
Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Voetbal

Mogelijk is de auto al eerder op de avond in de buurt van het appartementencomplex aan het Fort gezien, of op de parkeerplaats bij de voetbalvelden. Die avond was er voetbaltraining, dus misschien heeft één van de aanwezigen die auto al wel zien staan.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft de zwarte Volkswagen Golf dinsdag 7 januari 2014 na 23.10 uur nog zien rijden in de omgeving van het appartementencomplex, de sportvelden of ergens anders in Waalwijk?
Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Slachtoffer

Ze hebben niks kunnen meenemen, maar de vrouw bleef zwaargewond achter. Door alle schoppen tegen haar lijf heeft ze zwaar letsel aan haar hand opgelopen. Dat letsel aan haar hand lijkt blijvend. Ze kan die hand niet meer goed gebruiken en ze heeft daardoor moeten stoppen met werken.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Verdachten

Eén van de mogelijke daders heeft in juli 2014 met een gestolen bankpas gepind aan de Agaatstraat in Breda. Deze was bij een woninginbraak in Breda buitgemaakt. Iemand die zich had verdiept in de zware mishandeling in Waalwijk herkende één van de twee pinners als zijnde één van de mogelijke mishandelaars.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft er over het algemeen informatie over de mishandeling en dit nog niet met de politie gedeeld?

Kijk ook eens naar