Opsporing Verzocht Preloader
alert

URGENT POLITIEBERICHT: TBS'er Mouloud Mezlay uit Enschede is voortvluchtig. Hij onttrok zich tijdens verlof aan zijn begeleiding. De 33-jarige Mezlay is voor het laatst gezien op 7 februari in de buurt van het Sterrebos in Groningen. Hij heeft dringend medicatie nodig in verband met mogelijk psychotisch gedrag. Klik hier voor meer informatie en een andere foto. Ziet u Mezlay, bel dan direct 112.

double-arrow

Zware mishandeling man (34) op de kruising van de Rijksweg met de Julianalaan

Het slachtoffer verzet zich nog, maar kan niets uitrichten tegen een groep aanvallers.

update

5 tips, onder andere een belangrijke getuige op een tractor die we zochten meldde zich, heel mooi! Toch moeten er meer mensen zijn die iets over deze grove mishandeling weten of hebben gezien. Dat die beveiliger werd gevolgd bijvoorbeeld. Met klem vragen we hen alsnog te reageren.

Vrijdag 11 oktober 2013 tegen 22.30 uur rijdt een man (34) vanaf zijn huis in Rijen naar zijn werk in Breda, waar hij een baan heeft als beveiliger. Hij wordt achtervolgd door een bestelauto die hem op een gegeven moment inhaalt. Voor een verkeerslicht op de kruising van de Rijksweg met de Julianalaan wordt de beveiliger ook van achteren klemgereden en wordt hij vervolgens door 5 à 6 man aangevallen.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Vlucht

Als hij op de grond ligt rennen de daders terug naar hun auto’s en gaan er vandoor omdat er andere auto’s stoppen. Het slachtoffer blijft gewond achter.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Slachtoffer

Hij werd zwaar mishandeld en verloor op een gegeven moment zelfs het bewustzijn.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Bestelauto

Van de bestelauto is alleen bekend dat het een lichtkleurige auto is.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Tweede auto

Waarschijnlijk was de tweede auto een Volkswagen, maar het type is niet bekend. Mogelijk had deze Volkswagen de letter T in het kenteken. De politie is natuurlijk ook benieuwd of iemand de combinatie van de bestelauto en zo’n Volkswagen met die letter T in het kenteken iets zegt.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Achtervolging

Het slachtoffer is in zijn zilvergrijze Nissan Murano een hele tijd gevolgd en mogelijk is dat gezien door andere weggebruikers. Die bestelauto bleef in ieder geval op de Rijksweg N282 richting Breda achter de Nissan Murano rijden.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Getuige oproep

Het slachtoffer was zo op die achtervolgende auto gefocust dat hij eigenlijk niet op andere auto’s heeft gelet, maar hij weet wel dat hij een tractor heeft ingehaald. Die tractor reed die vrijdag 11 oktober rond 22.30 uur op de Rijksweg N282 in de richting van Breda en de bestuurder hiervan kan een hele belangrijke getuige zijn.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft voor het stoplicht op de kruising van de Rijksweg met de Julianalaan in Dorst gezien dat het slachtoffer in zijn zilvergrijze Nissan Murano van achteren werd klemgezet en mishandeld?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie weet wie met deze zware mishandeling te maken hebben of wat de mogelijke reden voor deze mishandeling is?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft meer informatie over de twee auto’s van de daders, mogelijk in combinatie met elkaar?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft vrijdag 11 oktober 2013, rond 22.30 uur, iets van de achtervolging gezien?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie herkent zichzelf in de specifieke getuigenoproep en weet wie dat kan zijn geweest?

Kijk ook eens naar