27-jarige man ernstig mishandeld en tegen hoofd geschopt

  • Nijmegen

Op vrijdagavond 5 november 2021 is een 27-jarige man ernstig mishandeld door een groepje van drie mannen en een vrouw, op het Keizer Karelplein in Nijmegen. Het gebeurde toen hij vanaf café TweeKeerBellen naar huis fietste.

Volgens de mannen was het slachtoffer in het café tegen hen aangelopen. Hoewel het slachtoffer zijn excuses daarvoor alsnog aanbood, mishandelden ze hem op straat.

Update

De informatie die de politie sinds de uitzending binnenkreeg, is helaas nog niet genoeg om het onderzoek in een stroomversnelling te brengen. Denkt u alstublieft nog mee over de groep daders; ze komen mogelijk uit Zutphen.

Buiten bewustzijn

Meerdere mensen zagen het gebeuren en één van die getuigen sprong ertussen; helaas tevergeefs. Door een harde kaakslag viel het slachtoffer achterover. Volgens getuigen werd hij meerdere keren hard geslagen en geschopt.
Terwijl het slachtoffer buiten bewustzijn op de grond lag, schopte één van de daders hem nog tegen het hoofd. De vrouw uit het groepje heeft, samen met de getuige, geprobeerd de mannen te stoppen.

Hij schopte alsof zijn hoofd een voetbal was.”
getuige van mishandeling

Gevlucht met trein of auto

Uiteindelijk renden de mannen en de vrouw via de Van Schaeck Mathansingel richting het treinstation. Daar zijn ze mogelijk op de trein naar Zutphen gestapt of misschien hebben ze daar hun auto uit de parkeergarage gehaald.

Geheugenverlies

Door de ernstige mishandeling liep het slachtoffer een hersenschudding en een gebroken kaak op. Ook lijdt hij aan geheugenverlies en kan hij zich niets meer herinneren van de mishandeling. Gelukkig hebben getuigen de mannen gezien.

20 - 25 jaar oud

Het groepje bestond uit drie mannen van vermoedelijk 20 à 25 jaar oud en de vrouw. Zij zou lang, donkerblond haar hebben. De politie ziet haar als belangrijke getuige en wil de vrouw graag spreken.

222008_nijmegen_SG-vest.jpg
Vermoedelijk soortgelijk Nike-vest

De man die tegen het hoofd van het slachtoffer bleef trappen, heeft een lichte huidskleur en een sportief figuur, is tussen 1.80 en 1.85 meter lang en heeft blond haar. Hij droeg een grijs vest met een Nike-logo op de linkerborst en had grijs/witte sneakers aan, mogelijk ook van Nike.

Anniko van Santen
Tip doorgeven

Geef uw informatie door

  • Wie weet meer over de daders?
  • Wie heeft iets gezien van de mishandeling en heeft nog niet met de politie gesproken?

Online tip doorgeven

Geef je tip online door via het tipformulier van de politie.

Online tip doorgeven

Keizer Karelplein

Veeg met twee vingers om de kaart te verschuiven.

MEER OVER