Aanranding op parkeerplaats ziekenhuis

  • Beverwijk

Op 10 november 2023 werd kort voor middernacht in Beverwijk een vrouw slachtoffer van een heel brutale aanrander. Dat gebeurde in haar eigen auto op een parkeerplaats nabij de Beeckzanglaan, niet ver van het ziekenhuis waar mevrouw werkt. Helpt u alstublieft mee de dader op te sporen.

Op camerabeelden is te zien dat de verdachte met de vrouw mee opliep. Hij was opdringerig en stelde haar vragen waarvan ze niet gediend was. Dat gaf ze te kennen, maar de man bleef meelopen tot ze bij haar auto was en instapte.

242254 Beverwijk Bb

Schreeuwen

De aanrander drong zich de auto in, zoende het slachtoffer en betastte haar borsten. Hij duwde haar naar beneden op de bijrijdersstoel en ging op haar liggen, waardoor ze geen kant op kon.

Gelukkig merkte mevrouw dat er een collega aankwam, waarop ze hard begon te schreeuwen. Op dat moment sloeg haar belager op de vlucht.

242254 Beverwijk Sig
Signalement

Kenmerken aanrander

Kijkt u alstublieft naar de camerabeelden en meld het als u een idee heeft wie de verdachte kan zijn. Het slachtoffer vond dat haar aanrander naar alcohol rook en omschrijft hem verder als volgt:

  • naar schatting tussen 25 en 35 jaar oud
  • vrij klein: amper 1.70 meter
  • gezet postuur en rond gezicht
  • beetje kromme benen
  • spreekt Nederlands met een accent.

Fietser mogelijk getuige

Uit onderzoek van de beelden blijkt dat toen de verdachte wegrende, een fietser in de richting van de auto stond te kijken. Was u dat of heeft u een idee wie deze mogelijk belangrijke getuige kan zijn? Neem dan alstublieft contact op met de politie.

Beeckzanglaan in Beverwijk

Veeg met twee vingers om de kaart te verschuiven.

MEER OVER