Autodieven maken bedrijfswagen buit

  • Tilburg

Twee autodieven gingen er niet vandoor met een kleine personenauto, maar kozen voor de bedrijfswagen van een stratenmaker. Ze namen de Mercedes Sprinter woensdagnacht 8 oktober 2019 mee vanaf de Baanderheerstraat in Tilburg. Het tweetal staat gelukkig op beeld.

Ze gingen die nacht professioneel te werk. Na een voorverkenning op dinsdagavond 7 oktober, kwamen ze zo’n vier uur later terug voor het echte werk. Ze wisten de bus vervolgens mee te nemen.

Rode bodywarmer

Eén van de daders droeg een opvallende, rode bodywarmer, heeft een lichte huidskleur en had kortgeschoren haar. Zijn handlanger had vermoedelijk donker haar.

Zwarte Mercedes Sprinter 519

De bedrijfswagen die ze meenamen is een zwarte Mercedes Sprinter 519 met kenteken VR-911-L. Mogelijk is iemand het voertuig opgevallen door zijn verschillende velgen.

Gereedschap gedumpt in Veghel

Een gedeelte van het gereedschap dat in de bus lag, is een dag later teruggevonden in het buitengebied van Veghel. Mogelijk heeft de Mercedes Sprinter daar in de omgeving gestaan of rondgereden. Is u iets opgevallen, geef het alstublieft door.

Anniko van Santen
Tip doorgeven

Deel uw informatie

Herkent u de mannen of heeft u informatie over de bedrijfswagen? Neem alstublieft contact op met de politie.

Online tip doorgeven

Geef je tip online door via het tipformulier van de politie.

Online tip doorgeven

Baanderheerstraat

Veeg met twee vingers om de kaart te verschuiven.