Beloning

Beloning in onderzoek fatale mishandeling Jan van Mullekom

  • Helenaveen

Het onderzoek naar de gewelddadige dood van Jan van Mullekom heeft helaas nog niet naar de dader(s) geleid. Ook over het motief of een mogelijke aanleiding is nog te weinig bekend geworden. Het OM in Oost-Brabant heeft nu een beloning uitgeloofd van 15.000 euro voor de tip waarmee deze zaak definitief wordt opgehelderd.

Het 47-jarige slachtoffer, vader van twee jonge kinderen, werd op 11 juli 2022 ernstig gewond aangetroffen op zijn adres aan de Lagebrugweg in Helenaveen. Hij was zwaar mishandeld en overleed zes dagen later in het ziekenhuis.

Geen conflict bekend

Er zijn vooralsnog geen aanwijzingen dat Jan van Mullekom conflicten had of in de problemen zat. De politie en Jans nabestaanden weten niet wat in zijn leven kan hebben gespeeld dat tot de fatale mishandeling zou kunnen leiden.

Mogelijk was Jan destijds doelwit van een woningoverval of liep een confrontatie met inbrekers uit de hand. Ieder beetje informatie dat u over het lot van het slachtoffer denkt te hebben, kan van groot belang zijn.

242241 Hlnvn Regio5
Onderzoek op het adres aan de Lagebrugweg
Anniko van Santen
Tip doorgeven

Contact met de politie

Uw informatie strikt vertrouwelijk met de recherche delen, terwijl u aanspraak blijft maken op de beloning, kan bij het Team Criminele Inlichtingen. Dat heeft voor dit onderzoek in Oost-Brabant het speciale telefoonnummer 049 - 239 41 35.

Een tip doorgeven kan daarnaast onderstaande manieren.

Online tip doorgeven

Geef je tip online door via het tipformulier van de politie.

Online tip doorgeven

Lagebrugweg in Helenaveen

Veeg met twee vingers om de kaart te verschuiven.