Berovingen op het AB-pad

  • Roosendaal
  • Update 
tcm17312807_large.jpg

Eén fietser weet weg te komen, maar een paar minuten later is een ander flink de klos.

Update

1 tip, blijf meedenken!

In de nacht van zaterdag 26 op zondag 27 oktober 2013 rond 02.15 uur fietst een man vanuit het centrum van Roosendaal naar huis. Bij de Burgemeester Schneiderlaan steekt hij over, het AB-pad op. Daar wordt hij van zijn fiets getrapt en drie mannen met bivakmutsen beginnen op hem in te schreeuwen en hij krijgt van één een enorme vuistslag. Hij wordt bedreigd met een wapen en stelen zijn telefoon.

tcm17312809_large.jpg
Poging

Een paar minuten daarvoor was er op bijna dezelfde plek iets vergelijkbaars gebeurd. Daar werd ook een jongen tegen zijn fiets getrapt. Hij zag twee mannen, eentje met een skibril en een taser. Deze jongen viel ondanks de trap tegen zijn wiel niet, hij is heel snel weggefietst. Dat bleef dus bij een poging tot straatroof.

tcm17312808_large.jpg
Daders

Zeer waarschijnlijk ging het beide keren om dezelfde mannen. Het waren drie daders, ongeveer allemaal 1.80m lang en ze droegen bivakmutsen met alleen de ogen vrij. Verder was er bij de eerste keer dat ze toesloegen, toen het bij een poging bleef, dus een man met een skibril en die had een taser bij zich.

tcm17312810_large.jpg
Telefoon

Ze hebben bij hun tweede straatroof een LG Optimus G in een zwart hoesje met magneetstrip buitgemaakt.

  • Wie is er in de nacht van zaterdag 26 op zondag 27 oktober 2013 rond 02.15 uur getuige geweest van de beroving en / of poging beroving op het AB-pad in Roosendaal?

  • Wie heeft er informatie over de daders?

  • Wie weet waar de gestolen telefoon is, wie hem heeft of heeft deze te koop aangeboden gekregen?

AB-pad

Veeg met twee vingers om de kaart te verschuiven.