Bewoner bedreigd door twee mannen

  • Ouddorp

Een bewoner van de Oud Nieuwlandseweg in Ouddorp werd op woensdag 10 februari 2021 bedreigd door twee mannen. De politie heeft duidelijke beelden van de daders.

Update

Sinds de uitzending zijn er acht reacties binnengekomen over deze mannen. Deze reacties gingen met name over hun kleding. Meer informatie over de daders zelf blijft welkom.

Het gebeurde die woensdag rond 19.50 uur. Het vermomde tweetal belde die avond bij de woning aan en vroeg aan de zoon van het slachtoffer, die de deur open deed, of zijn vader aanwezig was.

Doorladen vuurwapen

Toen de vader in de deuropening verscheen, werd hij direct ernstig bedreigd. Eén van de mannen haalde daarbij een vuurwapen tevoorschijn en laadde dat door. 
Uit angst gooide het slachtoffer direct de deur dicht, waarop de twee mannen vertrokken. Ze gingen te voet in de richting van de Westerweg.

Anniko van Santen
Tip doorgeven

Motief onduidelijk

Het is onduidelijk waarom deze mannen bij het slachtoffer aan de deur verschenen. Heeft u hier een vermoeden over of weet u wie de twee mannen zijn? Geef het alstublieft door. Dit kan ook anoniem.

Online tip doorgeven

Geef je tip online door via het tipformulier van de politie.

Online tip doorgeven

Oud Nieuwlandseweg

Veeg met twee vingers om de kaart te verschuiven.

MEER OVER