Daders gezocht van zeer zware mishandeling

  • Roosendaal
232465_roosndl_mn_.jpg

Vier daders hebben in Roosendaal een 23-jarige man zeer ernstig mishandeld. Twee van hen schopten het slachtoffer meermaals tegen het hoofd. Het incident, ’s ochtends rond 05.00 uur op zaterdag 3 juni 2023, is door een camera vastgelegd.

Bekijk het video-item

De twee mannen die het meeste en grofste geweld gebruikten daar op de Markt, zijn op de beelden degenen met lichtkleurige kleding aan. Zij namen toen ze het slachtoffer eindelijk met rust lieten zijn trui mee. Het duo liep het Emile van Loonpark in, waar even later ook de andere twee verdachten weer in beeld verschenen.

Tippen mag anoniem

Kijkt u alstublieft goed naar de beelden van de in totaal vier verdachten. Van de twee jonge mannen in de lichtkleurige kleding is de ene iets kleiner en tengerder dan de andere. Kunt u meer over (een van) hen vertellen, dan mag dat natuurlijk ook anoniem.

232465_roosndl_bb_.jpg
Wie weet iets over een of meer van de verdachten?

De overige verdachten lijken wat ouder dan het andere tweetal. Een van hen had een wit met zwarte trui of jack aan onder een donkere jas. De ander, met de pet, droeg een donkerkleurige jas en witte gympen. Ook over deze mannen ontvangt de politie graag uw tips.

Bekijk de camerabeelden

Toestand slachtoffer

Gezien het heftige geweld dat hij onderging, heeft het 23-jarige slachtoffer ontzettend geluk gehad. Hij kwam ervan af met ‘slechts’ een gekneusde nek en een aantal zwaar gekneusde ribben. Het had veel ernstiger met hem kunnen aflopen.

Anniko van Santen
Tip doorgeven

Vertel wat u weet

Weet of vermoedt u iets over een of meer van de verdachten op de camerabeelden, geef het zo snel mogelijk door aan de politie.
Er waren meer mensen op straat en in het park die vroege zaterdagochtend. Was u daar en heeft u iets gezien of gehoord van het geweld en/of van de verdachten, meld dat dan alstublieft. Ook als u er nadien mogelijk verdachten over heeft horen praten, hoort de politie graag van u.

Online tip doorgeven

Geef je tip online door via het tipformulier van de politie.

Online tip doorgeven

Markt

Veeg met twee vingers om de kaart te verschuiven.