Diefstal bij Pamela’s Bloemenboetiek aan de Stationsstraat

  • Waalwijk
  • Update 

De eigenaresse van een bloemenwinkel is alleen in de zaak als een man haar vraagt mee te lopen. Het moment voor een handlanger om toe te slaan.

Update

6 tips, met onder andere een naam!

Het is dinsdag 19 november, tegen 11.00 uur, als de man binnenkomt. Hij kijkt wat rond, loopt vervolgens naar de medewerkster en zegt dan in gebrekkig Engels dat hij geïnteresseerd is in een plant voor zijn oma, die hij buiten heeft zien staan.

tcm17319722_large.jpg
Dader

De man die als eerste binnenkwam is een licht getinte man; rond de 20 jaar; met een normaal postuur en hij was zo’n 1.75 meter lang. Vooral zijn jas was opvallend, die was lichtgrijs of zilverkleurig met in witte letters op de rug het merk Calvin Klein. De vrouw omschreef hem als een verzorgd type omgeven door een sterke parfumlucht en hij sprak dus gebrekkig Engels.

tcm17319724_large.jpg
Handlanger dader

Deze man struint op z’n gemak de winkel door en verdwijnt in de richting van het toilet. Daarna loopt hij om de counter heen en rommelt wat aan de kassa waarvan de kassalade openschiet. Vervolgens propt hij het briefgeld uit de kassa in zijn zakken en loopt naar de uitgang, waar de man buiten nog steeds met de eigenaresse praat. Als de kust veilig is loopt de handlanger onopgemerkt naar buiten. Op de beelden is duidelijk te zien dat hij een bril droeg en een zwart ‘opa’ petje. Verder een blauwe halflange jas en donkere sneakers met witte zolen en witte veters.

  • Wie heeft u informatie over deze twee mannen, die een hardwerkende middenstander van haar omzet beroven?

Stationsstraat

Veeg met twee vingers om de kaart te verschuiven.