Dood Wioletta Rogozinska (50)

  • Amstelveen
  • Update 

Op dinsdag 19 september 2017 werd in haar appartement in de Prunuslaan in Amstelveen het lichaam gevonden van Wioletta Rogozinska. Ze is slachtoffer van een misdrijf.

Update

7 tips en een aanhouding de afgelopen week: een 43-jarige man uit Polen. De politie spreekt wel nog altijd graag met mensen die Wioletta gekend hebben of de dagen voor 19 september iets rond haar huis zagen.

Wioletta Rogozinska (50) was van oorsprong Pools en werkte hier zelfstandig als schoonmaakster bij verschillende klanten. De politie wil heel graag meer willen weten over haar bezigheden, met wie ze omging, en of ze bv. problemen met iemand had. 

  • Wie weet meer over Wioletta? 
117457_tr1.jpg
Wie heeft Wioletta nog gezien?

Het laatst bekende moment dat Wioletta nog leefde, was maandag18 september rond het middaguur. Mochten mensen mevrouw Rogozinska nog hebben gezien of gesproken tussen die maandag en die dinsdag - of de periode daarvoor - dan moeten ze ook contact opnemen. Als mensen in die periode iets is opgevallen rond de Prunuslaan in Amstelveen waar ze woonde dan is dat uiteraard ook belangrijk.

  • Wie heeft Wioletta nog gezien?
Anniko van Santen
Tip doorgeven

Help de politie

Prunuslaan

Veeg met twee vingers om de kaart te verschuiven.