Dood zakenman Koen Everink (42) in villa aan de Hoflaan

  • Bilthoven
  • Update 

Grote verontwaardiging over de dood van de bekende zakenman.

Update

Er is een Rotterdammer (29) aangehouden voor de dood van Koen Everink. Hij wordt verdacht van moord. Het onderzoek is nog lang niet klaar, maar de aanhouding kon mede door uw tips worden gedaan.

Op vrijdagochtend 4 maart 2016 werd zakenman Koen Everink (42) levenloos aangetroffen in zijn villa aan de Hoflaan in Bilthoven. Voor de meeste mensen was Everink bekend door zijn conflict in 2012 met Badr Hari, maar hij was ook vader van een jonge dochter en een man met een grote kennissenkring.

  • Wie heeft er informatie over de dood van zakenman Koen Everink (42) en nog niet met de politie gesproken?
tcm17348030_large.jpg
Dader(s)

Everink is met messteken om het leven gebracht. Of er één of meerdere daders waren, staat nog niet vast.

  • Wie heeft er na donderdag 18.00 uur Everink nog gezien of gesproken?
tcm17348033_large.jpg
Motief

De politie onderzoekt alle mogelijke scenario’s. Op dit moment kunnen mensen vooral helpen om zo veel mogelijk feiten rechtstreeks met de politie te delen.

  • Wie weet er meer over de achtergrond van zijn dood?
tcm17348031_large.jpg
Getuigen

Everink lijkt op donderdagavond 3 maart vanaf 18.00 uur thuis te zijn geweest. De politie wil heel graag de tijdlijn vanaf dat moment zo helder mogelijk krijgen. Alles wat er vanaf die donderdagavond in de omgeving van het huis van Everink gezien is, kan belangrijk zijn.

  • Wie heeft er tussen donderdagavond 3 maart en vrijdagochtend 4 maart iets gezien bij zijn huis of in de straat wat met zijn dood te maken zou kunnen hebben?
tcm17348034_large.jpg
Plaats delict

Everink moet ergens tussen donderdagavond 3 maart en vrijdagochtend 4 maart 08.45 uur om het leven zijn gebracht. Het huis is vrijstaand en je zou er van alle kanten kunnen binnenkomen.

tcm17348032_large.jpg
Hondenbezitters

Het huis ligt vlak in de buurt van het bos waar veel mensen hun hond uitlaten. De politie wil graag met hondenbezitters spreken die donderdagavond heel laat of juist vrijdag heel vroeg daar in het wijkje hebben gelopen.

tcm17348029_large.jpg
Beeldmateriaal

De politie vraagt mensen in de omgeving van de Hoflaan die bewakingsbeelden of andere beelden hebben waar iets op kan staan dat het onderzoek kan helpen, dit te melden.

  • Wie heeft er beeldmateriaal waar het onderzoek mogelijk mee geholpen kan worden?

Hoflaan

Veeg met twee vingers om de kaart te verschuiven.