Drugslab op bedrijventerrein Spikweien

  • Lomm
  • Update 

In het Limburgse dorp werd het meest professionele drugslab ooit in Nederland opgerold.

Update

5 tips, de rechercheurs zijn blij dat u zo meedenkt!

Op vrijdagmiddag 20 februari 2015 werd op bedrijventerrein Spikweien een drugslab in aanbouw ontdekt. Specialisten ontdekken in een grote loods verschillende compartimenten met grondstoffen en apparatuur om synthetische drugs te maken. Het geheel is zeer professioneel opgezet, maar nog in aanbouw. Nog voordat er drugs kon worden gemaakt en verkocht, werd alles ontmanteld en in beslag genomen.

tcm17337159_large.jpg
Drugs

Het gaat om het meeste professioneel opgezette drugslab dat ooit in Nederland is aangetroffen. Als het niet ontdekt was, dan hadden daar in zeer korte tijd duizenden pillen gemaakt kunnen worden. Het was kennelijk de bedoeling om synthetische drugs te produceren zoals XTC en amfetamine, met een marktwaarde van miljoenen euro’s.

  • Wie heeft er informatie over het opgerolde drugslab in Lomm?
tcm17337160_large.jpg
Getuigen

Wie er achter de drugsproductie zit is nog onduidelijk. Daarom wil de politie een oproep doen naar getuigen die wellicht gezien hebben wie er in die loods actief waren, of andere verdachte activiteiten in of rond de loods hebben waargenomen, of mensen die weten wie er betrokken zijn bij het opzetten van het drugslab.

  • Wie weet wie er betrokken zijn bij het opzetten van het drugslab?

  • Wie heeft er in of rond de loods verdachte activiteiten gezien die met drugsproductie te maken zouden kunnen hebben?

Spikweien

Veeg met twee vingers om de kaart te verschuiven.