Dubbele inbraak in appartementencomplex

  • Rotterdam
  • Update 

De dader breekt zaterdag 3 maart niet één, maar twee keer in in hetzelfde appartementencomplex aan de Boezemkade.

118206_rotterdam_bzmkd_pd2.jpg
Crooswijk

In de Rotterdamse wijk Crooswijk staat aan de Boezemkade een aantal flats met appartementen. Rond 20.00 uur verschijnt de insluiper voor de eerste keer in een van deze flats. Hij kan nog snel bellend naar binnen glippen doordat een bewoonster net naar buiten gaat. De inbreker blijft aan de telefoon gedurende zijn route naar het eerste appartement.

118206_rotterdam_bzmkd_dadc.jpg
Kleingeld

Hij breekt in een rap tempo de voordeur van het eerste appartement open. Na zeven minuten verschijnt hij weer in het trappenhuis met een gestolen potje met kleingeld.

118206_rotterdam_bzmkd_dade.jpg
Tweede inbraak

Hij gaat verder naar het tweede appartement. Hier treft hij een grotere buit, waaronder verschillende sieraden, een portemonnee, een paspoort en een grote blauwe koffer. In deze koffer neemt hij ook nog de kluis van de bewoners mee.

118206_rotterdam_bzmkd_rolex.jpg
Ringen en Rolex

Daarnaast steelt de inbreker een aantal ringen. In één daarvan staat de naam André gegraveerd. En ook een duur horloge, een Rolex Oyster Perpetual, neemt hij mee.

118206_rotterdam_bzmkd_dada.jpg
Dader

Tijdens de inbraak draagt de man een donkere jas met een opvallende bontkraag. Hij heeft kort zwart haar met een kalende plek op zijn achterhoofd. Op de beelden uit het trappenhuis had hij veelvuldig een telefoon aan het oor alsof hij aan het bellen was.

  • Wie herkent deze man?

  • Wie heeft hem op zaterdagavond 3 maart 2018 gezien op of in de buurt van de Boezemkade in Rotterdam?
Anniko van Santen
Tip doorgeven

Help de politie

Online tip doorgeven

Geef je tip online door via het tipformulier van de politie.

Online tip doorgeven

Boezemkade

Veeg met twee vingers om de kaart te verschuiven.