Beloning

Echtpaar dood gevonden in woning Ceintuurbaan

  • Amsterdam
  • Update 

Op maandag 17 juli 2017 werden om 13.30 uur, in hun appartement op de Ceintuurbaan in Amsterdam, Pieter Hoovers (54) en zijn echtgenote Tae (32) dood aangetroffen. Beide slachtoffers zijn door een misdrijf om het leven gekomen.

Bekenden van het echtpaar hadden alarm geslagen, omdat ze geen contact met hen konden krijgen. De politie opende daarop de woning en trof er de levenloze lichamen aan.

118091_fu-ceintuur_soechtpaard.jpg
Pieter en Tae Hoovers

Zaterdagavond 15 juli

Op bewakingsbeelden van zaterdagavond 15 juli is te zien dat Pieter en Tae met hun scooter bij het appartement op de Ceintuurbaan aankomen. Het zijn de laatste beelden waarop ze nog levend te zien zijn.

117362_amstrdm-cbn_pd3.jpg
Ceintuurbaan in Amsterdam

Verdachte op beeld

Tae en Pieter waren binnen toen een uur later, rond 21:40 uur, een man arriveerde met twee grote tassen. Hij wist zijn gezicht goed verborgen te houden, maar hopelijk herkent iemand hem toch.

De man met de blauwe hoody heeft een opvallende manier van lopen, is niet al te groot en lijkt stevig gebouwd. De politie denkt dat hij degene is die even later Pieter en Tae Hoovers om het leven bracht.

Hoge beloning

De Hoofdofficier van Justitie in Amsterdam heeft een beloning uitgeloofd van 20.000 euro voor de tip die leidt tot de oplossing van deze zaak. U kunt uw informatie, ook anoniem, met de politie delen via de telefoonnummers hieronder of online.

Anniko van Santen
Tip doorgeven

Deel uw informatie

Contact opnemen met de politie kan op de volgende manieren:

Online tip doorgeven

Geef je tip online door via het tipformulier van de politie.

Online tip doorgeven

Ceintuurbaan

Veeg met twee vingers om de kaart te verschuiven.