Fietser (59) zwaargewond na trap voorbijganger

  • Groningen

Een 59-jarige inwoner van de stad Groningen raakte zwaargewond toen hij tijdens het fietsen een trap kreeg en lelijk ten val kwam. De dader was zelf ook op de fiets en de politie kan u beelden van hem laten zien.

Het gebeurde rond 14.30 uur op vrijdag 12 april 2024 op het fietspad langs de Wilhelminakade, ter hoogte van het Jumbo-filiaal daar. Het slachtoffer kan geen enkele aanleiding voor het geweld bedenken.

242233 Groningn Fiets
Meld het a.u.b. als u weet wie deze fietser is

Wie duwde?

Denkt u alstublieft goed mee over de identiteit van de verdachte. Er zijn helaas weinig details van hem waar te nemen, maar mogelijk zegt de combinatie met de locatie en het tijdstip iemand iets. De jong ogende man leek die middag te rijden op een fiets met lage instap en zonder bagagedrager.

Knieprothese

Het 59-jarige slachtoffer liep dusdanige fracturen in zijn been op dat hij in elk geval een knieprothese nodig heeft. Meneer heeft nog veel pijn en een langdurige revalidatie voor de boeg.

Anniko van Santen
Tip doorgeven

Geef uw tip door

De gezochte fietser heeft na het trappen nog omgekeken en weet dus waarschijnlijk dat het slachtoffer is gevallen. Heeft u een idee wie de verdachte kan zijn, geef het door aan de Groningse politie. En herken je jezelf in het verhaal, meld je dan alsjeblieft.

Online tip doorgeven

Geef je tip online door via het tipformulier van de politie.

Online tip doorgeven

Wilhelminakade in Groningen

Veeg met twee vingers om de kaart te verschuiven.

MEER OVER