Follow-up: doodgestoken vrachtwagenchauffeur

  • Hazeldonk

Na een eerdere getuigenoproep vraagt de politie opnieuw aandacht voor het steekincident dat de 25-jarige vrachtwagenchauffeur Maksim Hryn het leven kostte op zaterdagavond 21 oktober 2023.

De politie heeft uitgebreid sporenonderzoek gedaan en zo’n 200 vrachtwagenchauffeurs en een aantal andere getuigen gesproken.

Update

Op maandagochtend 13 november 2023 heeft de politie een 57-jarige verdachte aangehouden. Hij komt net als het slachtoffer uit Belarus.

Oostkant parkeerplaats

Het slachtoffer uit Belarus was in dienst bij het Litouwse transportbedrijf Finejas. ’s Ochtends op zaterdag 21 oktober parkeerde hij zijn grote, blauwe oplegger rond 07.45 uur aan de oostkant van parkeerplaats Hazeldonk, vlak bij de Belgische grens.

In de oplegger had Maksim een lading uit Zuid-Europa die hij moest afleveren in het midden van ons land. ’s Avonds om 19.20 uur werd hij zwaargewond aangetroffen en overleed hij ter plekke.

Herhaalde oproep

Mogelijke getuigen die hun verhaal nog niet hebben gedaan, wordt gevraagd contact op te nemen. Was u die zaterdagavond 21 oktober tussen circa 18.00 en 19.30 uur daar op de pleisterplaats ten zuiden van Breda en realiseert u zich nu dat u iets mogelijk belangrijks heeft gezien? Meld u zich dan alstublieft.
Daarnaast wil de politie graag weten wat Maksim heeft gedaan tussen zijn aankomst rond 07.45 uur en de vondst van zijn lichaam om 19.20 uur. Neem contact op als u hem in de tussenliggende uren heeft gezien die 21e oktober, ook als er nog niets verontrustends aan de hand was.

Uw informatie en/of beelden

Hierboven ziet u een foto van het 25-jarige slachtoffer Maksim Hryn en van zijn vrachtwagen. Denkt u iets te weten over bijvoorbeeld een ruzie die Maksim heeft gehad en/of wie daarbij betrokken kan of kunnen zijn geweest, neem dan alstublieft contact op. Dat mag als dat voor u beter voelt anoniem.
Ook als u over ándere informatie beschikt omtrent een mogelijk aanleiding voor het steekincident, hoort de politie heel graag van u. En natuurlijk zijn ook beelden van bijvoorbeeld uw dashcam of telefoon zeer welkom. Die beelden worden alleen voor dit onderzoek gebruikt.

Hazeldonk

Veeg met twee vingers om de kaart te verschuiven.

MEER OVER