Gehaaste overvaller klapt tegen schuifdeur

  • Eindhoven
  • Update 

Vrijdagavond 16 november 2018 werd de Plus-supermarkt aan de Woenselsestraat voor de derde keer overvallen. Rond 19.45 uur stormde een agressieve, gewapende man de winkel binnen. In zijn vlucht klapte hij tegen de schuifdeur aan.

Update

Bedankt voor de vier tips. Meer informatie over deze zaak blijft welkom.

De overvaller bedreigde eerst de medewerkster achter de servicebalie en plunderde de kassalade. Daarna deed hij een greep in de lade van een andere kassa en ging hij ervandoor.

119051_eindhoven_vlucht.jpg

Na zijn klap tegen de schuifdeur, slaat de overvaller direct linksaf. Mogelijk is hij daarna de naast gelegen flat in gevlucht, maar dat kan alleen met een sleutel.

Klant zette achtervolging in

Een klant is achter de overvaller aangegaan. Het gaat om een vrij lange, blanke man. Hij lijkt op de beelden een snor te hebben. Een minuut na de achtervolging kwam hij terug in de supermarkt.De politie hoopt dat deze man zich iets kan herinneren van de overvaller en komt daarom graag met hem in contact.

  • Wie is de man die de overvaller achtervolgde in zijn vlucht?
119051_eindhoven_dadc.jpg
Pruik en beginnend baardje

De overvaller droeg tijdens de overval vermoedelijk een pruik en had een beginnend baardje. Hij heeft een lichtgetinte huidskleur, is tussen 20 en 30 jaar oud, heeft een normaal postuur en is zo’n 1.70 meter lang.

119051_eindhoven_dadb.jpg

De man sprak Nederlands met een buitenlands accent. Hij droeg een donkerkleurig jack met capuchon; achterop zat een soort gesp. Verder droeg hij een lichtblauwe spijkerbroek met vale plekken en gaten, donkere schoenen en een zonnebril.

  • Wie herkent de man op de bewakingsbeelden?
Anniko van Santen
Tip doorgeven

Help de politie