Gewapende jongeren overvallen supermarkt

  • Rotterdam

De politie in Rotterdam vraagt uw hulp bij het oplossen van een gewapende overval op een supermarkt aan de Groenezoom in Vreewijk. Twee vermoedelijk nog jonge daders stormden daar op zaterdagmiddag 8 oktober 2022 naar binnen en dreigden met een vuurwapen.

Er zijn beelden van het tweetal van voor, tijdens en na de overval. Kijkt u alstublieft goed of u iets aan de jongens herkent, mogelijk ook in combinatie met de scooter waarop ze reden. Dat was een gestolen Turbho RL-50, die nog dezelfde dag werd achtergelaten aan het Zevenbergsedijkje.

Rond 15 jaar oud

De daders kwamen rond 12.15 uur de winkel binnen. Een van hen bedreigde direct met zijn vuurwapen een pas 17-jarige caissière en eiste geld. De andere dader wist bij de servicebalie wat geld buit te maken.
Volgens de slachtoffers zijn de overvallers nog tieners; naar schatting rond 15 jaar oud. Beiden hebben een donkere huidskleur en waren bijna geheel in het zwart gekleed. Eén van hen had een broek aan met grijze vlakken bij de knieholten en droeg sportschoenen van het merk Under Armour.

Anniko van Santen
Tip doorgeven

Help de politie

Wie heeft informatie over (een van) de overvallers?

Online tip doorgeven

Geef je tip online door via het tipformulier van de politie.

Online tip doorgeven

Groenezoom

Veeg met twee vingers om de kaart te verschuiven.

MEER OVER