Gewapende man overvalt juwelierszaak

  • Haarlem

Een man met een vuurwapen overviel op maandagmiddag 26 juni 2023 een juwelierszaak in Haarlem. De politie houdt er rekening mee dat deze dader een rondtrekkende crimineel kan zijn en ontvangt daarom graag zo snel mogelijk uw tips over hem.

Iets voor 14.30 uur kwam de overvaller de winkel aan de Kleine Houtstraat binnen. Hij stapte op de aanwezige medewerkster af en bedreigde haar met het wapen. De man zei, in het Engels, dat hij goud wilde.

Opvallend rustig

De overvaller liep vervolgens de zaak door en pakte opvallend rustig zijn buit bij elkaar. Een klant die toevallig binnenkwam, verklaarde zelfs dat ze de indruk had gehad dat de man een medewerker was.
Heeft u een idee waar de dader na de overval heen ging, waar hij recentelijk heeft verbleven of waar hij op dit moment is? Geef het alstublieft met spoed door aan de politie. Misschien zegt de New York Yankees-pet of de rugzak u iets of mogelijk heeft de man geprobeerd om u sieraden te verkopen? Ieder beetje informatie is welkom.

232310_haarlem_dadf.jpg
Wie herkent deze overvaller?
Anniko van Santen
Tip doorgeven

Geef uw tip door

De overvaller sprak tegen zijn slachtoffer Engels, maar dat is vermoedelijk niet zijn moedertaal. Weet of vermoedt u meer over deze man, neem alstublieft contact op met de politie.

Online tip doorgeven

Geef je tip online door via het tipformulier van de politie.

Online tip doorgeven

Kleine Houtstraat

Veeg met twee vingers om de kaart te verschuiven.

MEER OVER