Gewapende overval op Kruidvat-filiaal

  • Deventer

Aan het Boreelplein in Deventer werd eind november een Kruidvat-filiaal overvallen. De dader wist wat geld uit de kassa buit te maken, voordat hij door een medewerker naar buiten werd gejaagd.

Op maandag 29 november 2021 kwam de overvaller rond 18.15 uur de winkel binnen. Hij haalde een langwerpig wapen tevoorschijn en bedreigde daarmee een 19-jarige medewerkster. De man sprak Nederlands met een buitenlands accent.

Update

De twee tips die sinds de uitzending binnenkwamen, hebben de zaak nog niet opgelost. Weet of vermoedt u wie de overvaller kan zijn, meld dat dan alstublieft alsnog. 

Vastgeplakt mondmasker

Kijkt u goed naar de beelden en meld het alstublieft als u weet of vermoedt wie de dader kan zijn. Hij droeg een grijsgroene joggingbroek en een zwart jack met capuchon.
Met het mondmasker dat de man droeg, was volgens het slachtoffer iets geks aan de hand. Het leek vastgeplakt te zitten met plakkers of pleisters; mogelijk zegt dit detail iemand iets.

Winkel uit gejaagd

Nadat hij een greep uit de kassalade had gedaan, leek de overvaller nog om zich heen te kijken of er meer te halen viel. Vrijwel direct liet hij zich afschrikken door de collega’s van het slachtoffer, van wie één hem de winkel uit wist te jagen.
Getuigen hebben de man nog zien rennen richting Hogeschool Saxion aan de Handelskade. Heeft u hem ook gezien en weet u welke kant hij verder op gevlucht is, neem alstublieft contact op.

Anniko van Santen
Tip doorgeven

Help de politie

Boreelplein

Veeg met twee vingers om de kaart te verschuiven.

MEER OVER