Gewapende overval op receptie hotel

  • Almere
  • Update 

Op woensdag 2 januari werd een medewerkster van het Apollo-hotel aan de Koetsierbaan bedreigd met een vuurwapen. De twee daders zijn amper 40 seconden binnen geweest.

Update

U gaf 10 tips over het duo door, bedankt!

119154_almere_daders4.jpg

De overvallers kwamen om 18.05 uur binnen via de ingang van de Bierfabriek, waarmee het hotel het pand deelt. Ze stormden direct door naar de receptie.

119154_almere_daders2.jpg
Geldlade

Eén dader richtte zijn vuurwapen op de medewerkster en riep om geld, de andere stopte de inhoud van de geldlade in een witte plastic tas. Vervolgens gingen ze, opnieuw via de Bierfabriek, ervandoor.

  • Wie weet wie de overvallers zijn?
119154_almere_dad1b.jpg
Kenmerken

De man met het vuurwapen had een zwarte broek aan van het merk Fila en had zijn gezicht bedekt. Hij droeg zwarte handschoenen en grijze gympen met witte zolen. Aan zijn polsen te zien op de bewakingsbeelden, heeft deze dader een donkere huidskleur.

119154_almere_daders1.jpg

De andere overvaller had geen handschoenen aan, waardoor te zien is dat hij blank of licht getint is. Hij droeg een skelet-masker en de jas die hij aanhad is van het merk The North Face.

119154_almere_daders3.jpg
Schipperplein

Allebei de daders droegen een capuchon over een pet. Na de overval renden ze in de richting van het Schipperplein. Het is mogelijk dat ze in de nabije omgeving een vervoermiddel hadden klaarstaan.

  • Wie heeft de twee mannen zien vluchten op 2 januari kort na 18.05 uur, in de omgeving van de Koetsierbaan en/of het Schipperplein?
Anniko van Santen
Tip doorgeven

Help de politie