Gewapende overval snackbar ’t Engeltje

  • Baarle-Nassau
  • Update 

Zondagavond 24 februari werd snackbar ’t Engeltje aan het Sint Annaplein overvallen. Dankzij alerte getuigen zijn er duidelijke sporen naar de dader en zijn handlanger.

Update

Er zijn tot nu toe 5 tips binnengekomen, bedankt! Meer informatie blijft welkom.

Tien minuten voor sluitingstijd, rond 20.50 uur, bestormde een gewapende man de cafetaria. Op dat moment zaten er drie jongeren in de zaak een frietje te eten.

119208_baarle-nss_dadtas.jpg

Onder bedreiging van een vuurwapen moest de 18-jarige medewerker de inhoud van de kassa legen in een donkerblauwe rugzak.

119208_baarle-nss_plekscoot.jpg
Gevlucht op scooter

De man rende vervolgens weg in de richting van het Gemeentehuis. Hier stapte hij bij iemand achterop een scooter. Een getuige heeft de man zien wegrennen, waarbij opviel dat hij atletisch was. Het lukte de getuige niet om de scooter met de twee mannen erop in te halen.

119208_baarle-nss_vlucht2.jpg

Vanaf het Sint Annaplein is de scooter doorgereden langs de Sint Annastraat, en daarna de Rector van den Broekstraat ingereden. Ook hier is de scooter gespot door een alerte getuige, die opmerkte dat de scooter zonder licht reed.

119208_baarle-nss_dada.jpg
Signalement

De overvaller heeft vermoedelijk een blanke huidskleur, een normaal postuur en is zo’n 1.75 meter lang.

119208_baarle-nss_dadhandschoen.jpg

Hij droeg een opvallend groen vest of trui met daarop glimmende strepen van linksboven naar rechtsonder. Verder droeg hij een bivakmuts en zwarte handschoenen met bovenop een wit Nike-logo.

Er is geen duidelijk signalement van de bestuurder van de scooter.

  • Wie weet wie de overvaller en/of zijn handlanger zijn?

  • Heeft u iets gezien van de overval of heeft u de scooter ergens zien rijden? Neem contact op met de politie: 0800-6070
Anniko van Santen
Tip doorgeven

Help de politie