Gewapende overval tankstation Kerkstraat

  • Wormerveer
  • Update 

Een gewapende man overviel op 4 december 2017 een Esso-tankstation aan de Kerkstraat in Wormerveer. Op het moment van de overval waren er twee jonge medewerkers aan het werk.

Update

Dankzij uw 8 reacties weet de politie genoeg over het regenpak van de dader; daarover hoeft u niet meer te tippen. Maar wie de overvaller is, is nog niet duidelijk. Heeft u informatie die de politie kan helpen, geef het door.

Er zijn duidelijke bewakingsbeelden van de dader. Herkent u de man op de beelden? Laat het de politie weten.

  • Wie herkent de dader op de bewakingsbeelden?
118470_wormervr_dade.jpg
Noordsterweg

Op de beelden is te zien hoe de man iets na 20.30 uur komt aanlopen vanaf de Noordsterweg. Op dat moment is het personeel bezig met de laatste werkzaamheden voor sluitingstijd.

118470_wormervr_dadd.jpg
Vuurwapen

Bij binnenkomst gaat hij, met een vuurwapen in zijn hand, direct op de kassaruimte af. De deur staat op dat moment open in verband met schoonmaakwerkzaamheden.

118470_wormervr_bbwapen2.jpg

Onder bedreiging van het vuurwapen, opent de medewerkster direct de kassalade. In de tussentijd is haar collega achterin aan het schoonmaken. Wanneer de overvaller in de gaten krijgt dat er nog iemand aanwezig is, wordt ook zij bedreigd met het vuurwapen.

118470_wormervr_dadf.jpg
Geld en sigaretten

De overvaller ging er vandoor met geld en sigaretten. Mogelijk heeft iemand naderhand gezien dat een persoon over veel pakjes sigaretten beschikte van de merken L&M, Chesterfield en Lucky Strike. Als u hier informatie over heeft, neem alstublieft contact op met de politie.

118470_wormervr_dadb2.jpg
Signalement

De dader heeft een donkergetinte huidskleur en is zo’n 1.90 meter lang. Op het moment van de overval droeg hij opvallend gestreepte sportschoenen en een zwart regenpak met reflecterende strepen.

  • Wie heeft de persoon op de beelden in de omgeving van het tankstation gezien?

De man is gevlucht in de richting waar hij vandaan was gekomen: de Noordsterweg.

Anniko van Santen
Tip doorgeven

Help de politie

Kerkstraat

Veeg met twee vingers om de kaart te verschuiven.