Hondenvriend breekt in in woning aan de Vijfhuizen

  • Tilburg
  • Update 

Een inbreker slaat maandag 21 mei 2018, tweede pinksterdag, toe bij een woning aan de Vijfhuizen in Tilburg. Hij weet via een raam aan de achterzijde de woning binnen te komen. De man is duidelijk vastgelegd door bewakingscamera’s.

Update

Twee tips over deze inbreker; de politie is ermee aan de slag!

Die bewuste middag loopt hij rond 13.00 uur het erf van de vrijstaande woning op. Een echte dierenvriend, want pas ná een aai en knuffel voor de hond, breekt hij het raam open. In een rap tempo maakt hij onder meer iPads, een autosleutel en een laptoptas buit.

119015_tilburg_dadf.jpg
Gezien door buurtbewoners

Uit onderzoek blijkt dat meerdere buurtbewoners de man hebben gezien. Ook hebben getuigen verteld dat de man een half uur later rondliep bij de Kalverstraat, richting de Noorderplas.

119015_tilburg_dadb.jpg
Signalement

De man komt mogelijk uit het buitenland, heeft een blanke huidskleur en een gespierde lichaamsbouw. Hij leek op een hardloper en droeg sportkleding. De man lijkt op beide armen tatoeages te hebben en sprak gebrekkig Engels.

  • Wie herkent de man op de bewakingsbeelden?

Camera in Beeld

Gelukkig hadden de bewoners bewakingscamera’s, waardoor de dader haarscherp op beeld staat. Beschikt u zelf over een bewakingscamera, meld die dan aan voor het project ‘Camera in Beeld’. Wie weet helpen uw beelden een misdrijf op te lossen.

Anniko van Santen
Tip doorgeven

Help de politie

Online tip doorgeven

Geef je tip online door via het tipformulier van de politie.

Online tip doorgeven

Vijfhuizen

Veeg met twee vingers om de kaart te verschuiven.