Inbraak Kinderboerderij Dondertman aan de Meester Bosweg

  • Holten
  • Update 

De inbrekers richten voor duizenden euro’s schade aan.

Update

U belde 10 tips door. Verschillende kijkers gaven door dat de derde man mogelijk een tattoo op zijn linkerarm heeft. Mocht u de mannen herkennen, dan zijn tips uiteraard nog welkom.

Drie inbrekers forceren in de nacht van zondag 23 op maandag 24 augustus rond 03.30 uur een raam van het restaurant van de kinderboerderij. Eenmaal binnen lopen ze direct door, naar het kantoor boven. Na enig zenuwachtig zoeken en heen en weer lopen vertrekken ze weer zonder buit.

  • Wie weet meer over de inbraak bij de kinderboerderij?
tcm17346908_large.jpg
Daders

Alle drie lijken ze blank. Eén van de mannen was vrij stevig gebouwd en leek destijds heel kort haar te hebben. De tweede was een stuk tengerder en droeg een opvallend doorgestikte bodywarmer. De laatste viel op door zijn gespierde armen en zijn 2-kleurige bodywarmer.

  • Wie (her)kent de daders aan de hand van de bewakingsbeelden?
tcm17346910_large.jpg
Voorbereid

De inbrekers leken doordacht te werk te gaan. Ze hebben ook de banden van 3 auto’s op de parkeerplaats leeg laten lopen.

tcm17346907_large.jpg
Bekend

Het lijkt erop of de mannen wisten hoe het bij de kinderboerderij in elkaar zat. Ze lopen namelijk rechtstreeks en zonder aarzelen naar het kantoor boven het restaurant. Dit kan betekenen dat de drie plaatselijk bekend zijn.

tcm17346911_large.jpg
Warm weekend

Mogelijk zijn ze het weekend voor hun inbraak, op zaterdag 22 of zondag 23 augustus al bij de kinderboerderij geweest om de boel voor te verkennen. Dat kan mensen zijn opgevallen. Het was een bijzonder warm weekend.

  • Wie heeft ze mogelijk het warme weekend van zaterdag 22 op zondag 23 augustus of al eerder bij de kinderboerderij gezien?

Meester Bosweg

Veeg met twee vingers om de kaart te verschuiven.