Inbrekers betrapt en gefilmd

  • Koudekerke
  • Update 
118496_upd_kdkrk_2luik.jpg

Wanneer de bewoonster van een huis aan de Tramstraat op zondag 9 september 2018 thuiskomt, hoort ze vreemde mannenstemmen uit de woning komen. Ze schrikt en vlucht, waarop direct ook drie inbrekers het hazenpad kiezen.

Update

Op zaterdag 6 april 2019 heeft de politie een 25-jarige Arnhemmer aangehouden. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij de inbraak. Uw tips over de andere twee verdachten zijn nog welkom!

Dankzij bewakingscamera’s in de woning zijn er beelden van hoe de drie mannen een half uur eerder, rond 19.10 uur, via de voordeur naar binnen komen. Twee minuten later gaan ze weer naar buiten en kort na 19.30 komen ze voor de tweede keer binnen.

118496_koudekerke_dad1a.jpg
Kenmerken

De man die als eerste binnenkwam heeft een donkere huidskleur en droeg een witte polo en een donkerkleurige broek die opgetrokken lijkt tot net onder de knie. Deze dader is tamelijk gezet.

118496_koudekerke_dad2b.jpg

De andere inbreker die nog wordt gezocht, is blank of licht getint. Hij had donkerkleurige kleding aan en een pet op.

  • Wie herkent één of beide mannen?
118496_koudekerke_3luiksieraden.jpg
Gestolen sieraden

Behalve wat geld dat ze hebben gevonden, maakten de inbrekers een aantal sieraden buit. Onder meer deze oorknoppen, armband en halskettingen namen ze mee.

  • Wie weet waar de gestolen sieraden zijn?

Vluchtroute en -auto

Nadat de daders om ongeveer 19.40 uur de woning uit vluchtten, renden ze in de richting van het Dorpsplein en sloegen ze linksaf de Bergstraat in. De bewoonster heeft ze vervolgens zien rijden in een grijze auto, die via de Kerkstraat in de richting van de Banckertstraat reed.

Anniko van Santen
Tip doorgeven

Help de politie

Online tip doorgeven

Geef je tip online door via het tipformulier van de politie.

Online tip doorgeven

Tramstraat

Veeg met twee vingers om de kaart te verschuiven.

MEER OVER