Jonge vrouw steekt slachtoffer in gezicht

  • Nijmegen

Op een van de festivallocaties van de Vierdaagsefeesten in Nijmegen, in de nacht van 15 op 16 juli 2024, werd een 25-jarige vrouw ernstig mishandeld. De verdachte, eveneens een jonge vrouw, stak haar met een glazen drinkbeker in het gezicht. Het slachtoffer liep daarbij diepe snijwonden op en houdt er voor het leven littekens aan over.

Het incident vond plaats na een conflict bij de uitgang van het feestterrein bij het Kelfkensbos. Twee jonge vrouwen of meiden hadden al voor middernacht de confrontatie gezocht met het groepje waartoe het slachtoffer behoorde.

242342 Njijmgn Yt Festival
Signalement

De 25-jarige vrouw vierde vanaf twaalf uur haar verjaardag en helaas ging het juist toen mis. De verdachte die haar toetakelde:

  • is ongeveer 1.65 tot 1.70 meter lang
  • wordt rond 20 jaar oud geschat
  • heeft een lichte huidskleur
  • had lang, blond haar met middenscheiding
  • droeg zwarte kleding en had veel make-up op
  • heeft kenmerkend loopje met zwaaiende arm.

Vriendin van rond 16

De vermoedelijke dader trok op met een jonger ogende vriendin die wat de politie betreft niet als verdachte geldt. Daarom is zij op de beelden hierboven onherkenbaar gemaakt. Wel zou het natuurlijk heel welkom zijn als mogelijk de combinatie van de twee u aan het denken zit.

Die vriendin van de verdachte zou 16 jaar oud zijn, is ongeveer 1.60 meter lang en heeft een wat voller postuur. Zij had die maandagavond 15 juli donkerblond haar met een slag erin en droeg een lichte spijkerbroek en een kort spijkerjack.

Anniko van Santen
Tip doorgeven

Help de politie

Uw informatie of mogelijk videobeelden van die zomeravond met de politie delen kan op onderstaande manieren.

Online tip doorgeven

Geef je tip online door via het tipformulier van de politie.

Online tip doorgeven

Kelfkensbos in Nijmegen

Veeg met twee vingers om de kaart te verschuiven.