Jongen vanuit het niets ernstig mishandeld

  • Eindhoven

Op het terras van een Eindhovens café is een 18-jarige jongen meerdere keren tegen het hoofd geslagen. In de nacht van 25 op 26 november 2022 kwam de dader achter hem staan en haalde hij vanuit het niets hard uit. Het slachtoffer raakte buiten westen, maar gelukkig grepen omstanders in om erger te voorkomen.

Het slachtoffer liep een neusfractuur en een hersenschudding op en had meerdere zwellingen in het gezicht. De identiteit van zijn agressieve belager is nog niet bekend bij de politie. Heeft u een idee wie die vermoedelijk jonge man zou kunnen zijn, neem alstublieft contact op.

Nederland – Ecuador

Een en ander speelde zich rond 03.00 uur af bij café Miller Time aan het Stratumseind. De avond ervoor, vrijdag de 25e, had Nederland 1-1 gespeeld tegen Ecuador op het WK voetbal.
Weet u niet wie de gezochte man is, maar zag u bijvoorbeeld in welke richting hij is weggelopen of welke horecazaak hij mogelijk nog heeft bezocht? Ook dan wil de politie u heel graag spreken.

Kenmerken dader

De aanleiding voor het geweld is volstrekt onduidelijk. Op camerabeelden is te zien dat het slachtoffer met iemand stond te praten en dat de onbekende man met twee biertjes kwam aanlopen. Deze man leek eerst rustig, maar ging plotseling door het lint.
Hij wordt rond 20 jaar oud geschat, heeft een lichte huidskleur en had eind november kort, bruin haar. Die bewuste nacht had hij een bruine jas aan met eronder een rood hemd of shirt.

bekijk de camerabeelden

Specifieke getuige

De man met wie het slachtoffer stond te praten, is vermoedelijk een bekende van de dader. Zij leken na het incident samen weg te lopen. De politie wil deze persoon graag als getuige spreken. Weet u wie die man met de lichtkleurige blazer is, geef het alstublieft door.

232214_eindhvn_getuige.jpg
Deze persoon is een mogelijk belangrijke getuige
Anniko van Santen
Tip doorgeven

Help de politie

  • Wie weet meer over de verdachte op de beelden? 
  • Wie is de getuige met wie het slachtoffer stond te praten?

Online tip doorgeven

Geef je tip online door via het tipformulier van de politie.

Online tip doorgeven

Stratumseind

Veeg met twee vingers om de kaart te verschuiven.

MEER OVER