Juwelierszaak doelwit van snelkraak

  • Zwolle

De politie in Zwolle kan uw hulp goed gebruiken bij het oplossen van de snelkraak bij een juwelier aan de Melkmarkt. Die vond plaats rond 05.00 uur ’s ochtend op donderdag 1 september 2022. De twee daders leken precies te weten waarvoor ze kwamen en zelfs een luid alarm weerhield hen er niet van aanzienlijk wat sieraden buit te maken.

Op bewakingsbeelden is het duo alleen lopend te zien. Het is goed mogelijk dat ze in de omgeving een scooter of ander vervoermiddel hadden klaarstaan. Meld het alstublieft bij de politie als u daar iets over weet en/of als u weet of vermoedt wie de daders kunnen zijn.

Auto in Nieuwstraat

Kort voor de snelkraak is in de buurt van de juwelierszaak, in de Nieuwstraat, een auto gefilmd. Die reed tegen het verkeer in in de eenrichtingsstraat. Het is mogelijk dat de daders in die auto hebben gereden. Kijkt u naar de beelden hierboven en geef het door als die auto u iets zegt. 
Als ú het was die daar rond 04.40 uur reed, of een bekende van u, hoort de politie dat natuurlijk graag. Ook dat helpt het onderzoek verder.

Anniko van Santen
Tip doorgeven

Help de politie

  • Wie herkent (een van) de personen op de camerabeelden?
  • Wie weet of vermoedt iets over (een van) de daders? Mogelijk is in uw omgeving over de snelkraak gesproken en/of had iemand ineens meer geld te besteden.

Online tip doorgeven

Geef je tip online door via het tipformulier van de politie.

Online tip doorgeven

Melkmarkt

Veeg met twee vingers om de kaart te verschuiven.