Kapperszaak driemaal doelwit van explosie

  • Den Haag

Een ondernemer in Den Haag is in 2024 drie keer slachtoffer geworden van gewelddadige intimidatie. Bij zijn kapperszaak aan de Laan van Meerdervoort werden op 17 juni en op 3 en 21 augustus explosieven tot ontploffing gebracht.

Van het meest recente incident, rond 03.00 uur in de vroege ochtend van woensdag 21 augustus, kan de politie u de verdachte laten zien. Die man richtte met zijn daad niet alleen veel schade aan, hij bracht ook een aantal omwonenden in gevaar.

Aanleiding onduidelijk

De getroffen ondernemer is ten einde raad. Hij weet niet wie de man op de beelden is of wie hem gestuurd kan hebben. Ook over een mogelijk motief, zij het zakelijk of privé, tast meneer volledig in het duister.

Neem alstublieft contact op met de politie als u een idee heeft wie de verdachte op de beelden kan zijn en/of als u informatie heeft over zijn mogelijke opdrachtgever. Ook als u meer denkt te weten over de incidenten van 17 juni en/of 3 augustus, hoort de politie graag van u.

Kenmerken

De verdachte die in de nacht van 20 op 21 augustus werd gefilmd, had zwarte kleren aan en heeft een grote tatoeage op in elk geval zijn linkerarm. Hij is vrij stevig gebouwd en had destijds een snor en een klein baardje. Wie herkent hem?

Anniko van Santen
Tip doorgeven

Vertel wat u weet

Uw informatie met de politie delen kan op onderstaande manieren.

Online tip doorgeven

Geef je tip online door via het tipformulier van de politie.

Online tip doorgeven

Laan van Meerdervoort in Den Haag

Veeg met twee vingers om de kaart te verschuiven.